We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Villa Parafina

by Hasse Farmen

/
 • Record/Vinyl + Digital Album

  Vinylutgaven av det nye albumet. Med tekster.

  Includes digital pre-order of Villa Parafina. You get 2 tracks now (streaming via the free Bandcamp app and also available as a high-quality download in MP3, FLAC and more), plus the complete album the moment it’s released.
  digital album releases September 16, 2022
  item ships out on or around September 6, 2022
  Purchasable with gift card

    249 NOK or more 

   

 • Streaming + Download

  Pre-order of Villa Parafina. You get 2 tracks now (streaming via the free Bandcamp app and also available as a high-quality download in MP3, FLAC and more), plus the complete album the moment it’s released.
  releases September 16, 2022

    49 NOK  or more

   

 • Full Digital Discography

  Get all 13 Hasse Farmen releases available on Bandcamp.

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality downloads of Villa Parafina, En folkefiende, METROPOLIS 2027 (singel), Minnefelt (lp), Vi flyr (radio edit), Landet (singel edit), Livet du redder kan være ditt eget (lp), Livet du redder kan være ditt eget (radio edit), and 5 more. , and , .

  Excludes supporter-only releases.

    394 NOK or more

   

1.
2.
EN FOLKEFIENDE (H. Farmen) Jeg er Johnny Cash - jeg er Mannen i Svart i Det Hvite Hus Jeg synger for Presidenten med ungdommens ensomme stemme som roper: "Hva er sannhet, hr President? Hva er sannhet?" Jeg er Steve McQueen Jeg rir min Triumph og sannheten i en Folkefiende Jeg er Ella Marie. Jeg lenker meg til sannheten om vår Moder Jord Jeg er Greta med en ubehagelig sannhet eller 22 Jeg er kvinnen som sitter og strikker utenfor Rema midtvinters og smiler når du går forbi Jeg er Johnny Cash jeg synger ungdommens ensomme stemme: Hva er sannhet, hr President, hva er sannhet? Jeg er Albert Einstein Jeg ga deg universets sannheter og viet mitt liv til fred på jord Jeg er mannen med handlevognen under treet ved elvebredden som alltid leser i sin bok Jeg er mannen i den gule regnfrakken, «No shoot - make love» Jeg er Julian Assange på enecelle i 175 år for sannheten Jeg er Jesus fra Nazareth, Palestina på et kors for sannheten Jeg er Lucifer Sam han du ikke tror er sann Jeg er Johnny Cash jeg synger ungdommens ensomme stemme: Hva er sannhet, hr President, hva er sannhet? Jeg er Thomas Stockmann (Stopp en halv, mann!) - de steinet vårt hjem da jeg ga dem sannheten Jeg er Steve McQueen jeg rir min Triumph i min siste triumferende rolle for sannheten i «En folkefiende».
3.
Spøkelsesby
4.
Elvis ensom
5.
Der barna rømmer i søvne
6.
Villa Parafina (del 1)
7.
Villa Parafina (del 2)
8.
A68
9.
Svarte svane
10.
Atlas

credits

releases September 16, 2022

license

all rights reserved

tags

about

Hasse Farmen Oslo, Norway

"Verken pop eller avantgarde eller kunstmusikk eller rock eller noen annen trygg merkelapp - bare noe annet."

Hasse Farmens musikk er genreoverskridende. Kammerrock? Slowcore? Rock noir? Dagsavisen har kanskje kommet nærmest i beskrivelsen av Hasse Farmens univers: «Dette er låtskiverrock av et kaliber man godt kan sammenligne med nyere Thåström», men «Hasse Farmen høres ikke ut som noen andre».
... more

contact / help

Contact Hasse Farmen

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Redeem code

Report this album or account